Kedves Látogató!

Éttermünk, a Thirty’s Étterem & Pizzéria, - alapítva 1999-ben - Sümegen, a 84-es Fő út mellett, a Sümegi Vár "alatt", a Hotel Kapitánytól 200 méterre található.
Egész évben nyitva tartunk, minden nap 12 - 22 óráig várjuk vendégeinket. Ebédre, vacsorára, de akár csak egy italra is, szívesen látunk!

sümegi étterem, pizzéria, sörözőÉtlapunkon levesek, készételek, frissen sültek, - sertés, csirke, hal - tésztafélék, saláták és 40 féle frissen sütött pizza szerepel. Pizzáinkat az őszi - téli hónapokban fatüzelésű látványkemencében sütjük!
Természetesen minden ételünket és pizzánkat helyben, frissen készítünk. (Autósoknak, és azoknak, akiknek sietős az útja, ételeinket biztonságosan szállítható csomagolásban is tudjuk szervírozni.)

Itallapunkon is találhatóak érdekességek, a megszokott kínálaton túl . Néhány, a teljesség igénye nélkül: barna és alkoholmentes búzasör, az Estrella, - mint a Bacelona Spanyol futball csapat hivatalos söre- által készített fűszeres sörkülönlegesség, az Inedit, továbbá 15 féle pálinka, köztük több, fahordóban érlelt ínyencség 41- 57 fokig...

Szóval, egyszer mindenképpen érdemes meglátogatni minket, és mi azon leszünk, hogy legközelebb törzsvendégként köszönthessünk Sümegen!

===========================================================

Vasárnap - Hétfő szünnap!

Menü (12h-14h)

I. Húsleves cérnametélttel
Rántott csirkemell hasábburgonyával
Káposztasaláta

II. Húsleves cérnametélttel
Fokhagymás cigánypecsenye hasábburgonyával
Káposztasaláta

III. Húsleves cérnametélttel
Bolognai spagetti
Ízes palacsinta

Bármely választott menü 990.- Ízes palacsinta (1db) 200.-

A meghirdetett akcióink a menüre nem vonatkoznak!

Jó étvágyat kívánunk!